Varenr: 60F2H0E

350ml black

Produktinfo

  • Monolaser
  • Antall sider: 20 000
  • Passer til: MX611de, MX611dhe, MX410de, MX511dhe, MX511de, MX310dn, MX510de, MX511dte

kr 1.885,00 eks. mva.